Personenautoverzekering

Uw autoverzekering vergelijken bij UnitedConsumers levert u veel voordeel op. Doe de Premie-Check en zie wat het u oplevert. Wij laten u de goedkoopste autoverzekeringen zien en u kiest de dekking die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Geen gedoe, wel het voordeel.

Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering voor zakelijk gebruik

Gebruikt u uw auto voor zakelijke doeleinden? Dan kunt u ook een autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers. Geef bij het invullen van uw aanvraag aan dat uw auto zakelijk gebruikt wordt.

Autoverzekering voor een lesauto

Bent u rijinstructeur en gebruikt u uw personenauto als lesauto, dan kunnen wij helaas geen autoverzekering voor u verzorgen. Onze autoverzekeraars vinden het risico op schade te groot.

Autoverzekering voor oldtimer of grijs kenteken voor zakelijk gebruik

U zult merken dat wanneer u een berekening maakt via onze website voor een auto met een grijs kenteken u geen resultaat krijgt. Dat wil niet zeggen dat wij geen autoverzekering voor een grijs kenteken kunnen afsluiten. Hiervoor hebben wij een ander systeem nodig. Neem contact op met onze klantenservice, zij zullen u direct helpen en samen met u een offerte opstellen. U kunt ons bereiken op 040 235 05 60 en via auto@unitedconsumers.com.

Caravanverzekering, camperverzekering en scooterverzekering

Het is via UnitedConsumers helaas niet mogelijk om een camperverzekering, scooterverzekering of caravanverzekering af te sluiten. Wanneer een caravan of aanhanger aan de auto gekoppeld is en u maakt dan schade is dit meeverzekerd onder de WA dekking van uw autoverzekering. Uiteraard heeft u wel een groene kaart nodig voor uw caravan of aanhanger. Deze kunt u bij ons aanvragen. 

Lees meer over

No-claim beschermer
Bestelautoverzekering
Accessoires verzekering
Tweede gezinsautoregeling
Schadeverzekering inzittenden
Aanvullende autoverzekeringen
Ongevallenverzekering inzittenden
Verkeersrechtsbijstandsverzekering

> Alles over autoverzekeringen