ASN herstelbedrijven

Heeft u een goedkope autoverzekering bij UnitedConsumers, kies dan bij materiële schade voor een van de aangesloten herstelbedrijven. ASN herstelbedrijven is hier een van. UnitedConsumers heeft een speciale samenwerking met ASN schadeherstellers.

Welke autoverzekering u ook heeft, u kunt altijd terecht bij een van de schadeherstelbedrijven van ASN. Kies voor een deze herstellers en uw eigen risico wordt meestal in mindering gebracht. Als u kiest voor een herstelbedrijf dat niet is aangesloten bij UnitedConsumers, betaalt u meestal een verhoogd eigen risico. Raadpleeg uw polis voor de voorwaarden.

Het ASN herstelbedrijf kan snel beoordelen of de schade door een schade-expert beoordeeld moet worden. Dit wordt dan zo snel mogelijk gedaan.
Maak een afspraak bij een van de herstelbedrijven van ASN, zij helpen u snel weer op weg.

Andere aangesloten herstelbedrijven:

Topherstel
Schadegarant
Achmea geselecteerde herstelbedrijven

Ruitschade

Kwik-Fit
Carglass
Autotaalglas

Schade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij zich heeft om de schade zo snel mogelijk op te laten nemen door ons. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Autoverzekeringen vergelijken

Sluit nu een voordelige autoverzekering af bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij laten u de goedkoopste opties zien en u kiest zelf de dekking die het beste bij u past. Bovendien krijgt u nog eens 5% extra groepskorting bovenop uw lage premie. Goed voor elkaar.

Alles over autoverzekeringen >>