Herstelbedrijven schadegarant

Wanneer u een autoverzekering heeft van UnitedConsumers is het vaak voordeliger om bij materiële schade gebruik te maken van een van de herstelbedrijven van Schadegarant. Uw schade wordt snel beoordeeld en een schade expert kan meteen een onderzoek uitvoeren.

Wanneer er geen expert nodig is om de schade te herstellen, dient het herstelbedrijf direct een nota in bij uw autoverzekeraar. De verzekeraar kan de kosten van herstel van de auto direct uitkeren aan het schadebedrijf. U hoeft dan vaak niets te betalen. In uw polis kunt u de regelingen voor het eigen risico vinden.

Alle aangesloten herstellers van Schadegarant vindt u op www.schadegarant.nl.

Wilt u ook een autoverzekering waarbij u gebruik kunt maken van herstelbedrijven? Sluit uw autoverzekering af bij UnitedConsumers. U kunt gratis autoverzekeringen vergelijken voor u een keuze maakt.

Andere aangesloten herstelbedrijven:

Topherstel
ASN geselecteerde herstelbedrijven
Achmea geselecteerde herstelbedrijven

Ruitschade

Kwik-Fit
Carglass
Autotaalglas

Schade?

Schade is altijd vervelend. Daarom proberen we u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Meld uw schade zo snel mogelijk bij ons en stuur het volledig ingevulde schadeformulier op per mail of per post.

Autoverzekering afsluiten

Met een autoverzekering van UnitedConsumers bent u altijd goed en voordelig verzekerd. Dankzij het consumentencollectief ontvangt u standaard 5% extra groepskorting op uw lage premie. Begin ook met besparen en doe de Premie-Check om te zien hoeveel goedkoper uw autoverzekering kan. Wij vergelijken onafhankelijk onze autoverzekeringen en laten u de goedkoopste opties zien.

Alles over autoverzekeringen >>