Vergelijk hier uw autoverzekering

Verzekerde waarde

Het is belangrijk dat uw auto voor de juiste waarde verzekerd is. Bij materiële schade wordt er altijd rekening gehouden met de nieuw- en dagwaarde van uw auto. Vooral bij nieuwe auto’s is het belangrijk dat de juiste nieuw- en dagwaarde gehanteerd wordt.

Nieuwe auto

Als er op de polis een lagere waarde gehanteerd wordt terwijl uw auto in werkelijkheid meer waard is, gaat de verzekeraar bij schade uit van de waarde die op uw polis gehanteerd wordt. Wij raden u dan ook aan om altijd de nieuw- en dagwaarde op de polis goed te controleren, zodat uw auto voor de juiste waarde verzekerd is.

Oudere auto

Wanneer uw auto ouder is dan 8 jaar en de dagwaarde ligt onder de €1.250,-, dan kunt u niet meer kiezen voor een WA + Beperkt Casco dekking. Wij raden u dan aan om te kiezen voor een WA dekking. Het is eventueel wel mogelijk om te kiezen voor WA Casco dekking. Dit raden wij echter af. Bij de bepaling van de schade uitkering, kijkt de expert naar de dagwaarde van de auto. De uitkering is nooit hoger dan de dagwaarde. Het zou zonde zijn als u een hoge premie betaalt en bij schade een lage uitkering krijgt.

Goedkope autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers kunt u een goedkope autoverzekering afsluiten. Vind de goedkoopste autoverzekering voor uw persoonlijke situatie door de Premie-Check in te vullen. Vergelijk onze autoverzekeringen en kies de dekking die het beste bij u past.

Dankzij ons consumentencollectief krijgt u bovenop uw voordelige premie 5% extra groepskorting. Deze korting bouwt u op in uw persoonlijke tegoed en kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Waarborgfonds

> Alles over autoverzekeringen