AEGON autoverzekering

De autoverzekeringen van AEGON worden momenteel niet door UnitedConsumers aangeboden.

De roots van autoverzekeraar AEGON liggen in 1759 als een van de eerste coöperatieve uitvaartverenigingen van Nederland. Door een fusie van verschillende verzekeringsmaatschappijen met uiteenlopende verzekeringen is uiteindelijk in 1983 één verzekeringsconcern ontstaan: De AEGON groep. 

AEGON biedt een breed assortiment aan in diensten, zoals collectieve en individuele pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, uitvaartverzekeringen, sparen en beleggen en natuurlijk autoverzekeringen. De Aegon Group is naast Nederland ook actief in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Hongarije, Taiwan, China en India.

Autoverzekeringen AEGON

  • Gerust op weg
  • Auto op maat vrijheid
  • Auto op maat voordeel

AEGON staat als bedrijf midden in de samenleving en wil op een verantwoorde manier omgaan met haar klanten, haar medewerkers en de maatschappij. AEGON heeft niet alleen aandacht voor de commerciële bedrijfsactiviteiten, maar kijkt ook naar haar maatschappelijke rol.

Een groot deel van de producten van AEGON worden aangeboden door tussenpersonen en andere professionele bedrijfsadviseurs. Bij AEGON Nederland werken ruim 4.000 medewerkers. AEGON heeft vestigingen in Leeuwarden en Groningen. Het hoofdkantoor van AEGON staat in Den Haag.

Autoverzekeringen vergelijken

Bent u benieuwd welke autoverzekering het beste bij u past? Doe de Premie-Check om de goedkoopste autoverzekeringen te vergelijken. Een autoverzekering van UnitedConsumers levert u ook nog eens 5% extra korting op uw polis. Deze spaart u automatisch in uw persoonlijke UnitedConsumers account.

Vergelijk autoverzekeringen >>

Andere autoverzekeraars

UnitedConsumers werkt samen met de volgende autoverzekeraars:

​> Alles over autoverzekeringen