Allianz autoverzekering

In 1890 is Allianz opgericht als verzekeringmaatschappij in Berlijn. Het hoofdkantoor is sinds 1949 gevestigd in München. In de jaren ’70 werd de eerste Allianz vestiging in Nederland geopend. Ruim 30 jaar later werd Allianz Nederland opgericht. Het hoofdkantoor van Allianz Nederland is te vinden in Rotterdam.

Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. is ontstaan uit de schadebedrijven Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Deze bedrijven hebben een lange geschiedenis op de Nederlandse markt van schadeverzekeringen. De N.V. Schadeverzekering van Allianz is onderverdeeld in vier units:

  • Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen
  • Allianz Nederland Schadeverzekering
  • Allianz Inkomensverzekeringen
  • Allianz Nederland Corporate

Allianz autoverzekering

Allianz Nederland is onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen bijna 174.000 medewerkers in ruim zeventig landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz.

Allianz Nederland is een autoverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer. In de schademarkt zijn zij één van de belangrijkste spelers met sterke posities in zakelijke verzekeringen en autoverzekeringen. Via UnitedConsumers kunt u een autoverzekering afsluiten bij Allianz. Deze is meestal geschikt voor wat duurdere auto’s.

Autoverzekeringen vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. Zo ziet u in één oogopslag de autoverzekering die het voordeligste is en natuurlijk het beste bij u past. Doe de Premie-Check en begin meteen met besparen.

Bespaar op uw autoverzekering