ARAG Rechtsbijstandverzekering

Een van de twee partijen waarmee UnitedConsumers samenwerkt op het gebied van rechtsbijstand is ARAG. Een rechtsbijstandverzekering kunt u afsluiten naast uw autoverzekering.

ARAG rechtsbijstandverzekering

ARAG is een internationale organisatie in rechtsbijstandverlening. Zij werken continu aan de verbetering van hun dienstverlening. Naast deskundige juridische dienstverlening is vertrouwen en zekerheid minstens zo belangrijk. Daarom voert ARAG het “Keurmerk Klantgericht Verzekeren”.

Rechtsbijstandverzekering

Met een verkeersrechtsbijstandverzekering wordt u voorzien van juridische hulp als er een geschil is ontstaan in het verkeer. Als verkeersdeelnemer heeft u bij deze verzekering bijna altijd recht op juridische hulp. U wordt van hulp voorzien als er schade is ontstaan door de schuld van een ander.

Autoverzekering afsluiten

De rechtsbijstandverzekering van verzekeraar ARAG kunt u afsluiten bij UnitedConsumers. Deze aanvullende verzekering kunt u optioneel aanvinken nadat u heeft gekozen voor een geschikte autoverzekering. Vul de Premie-Check in en start met autoverzekeringen vergelijken.

Autoverzekeringen vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. Aan de hand van uw kenteken vragen wij de gegevens van uw auto op bij de RDW en kunnen we u adviseren over de beste autoverzekering voor uw situatie. Omdat we de keuze natuurlijk aan u overlaten, leggen we de drie goedkoopste verzekeringen voor uw situatie naast elkaar zodat u zelf de autoverzekeringen kunt vergelijken.

Heeft u een autoverzekering gevonden die bij u past? Een autoverzekering afsluiten gaat snel en eenvoudig online.

Meer over autoverzekeringen

Wij bieden ook een rechtsbijstandsverzekering van DAS aan.

Alles over autoverzekeringen >>