Vergelijk hier uw autoverzekering

ASR autoverzekering

ASR Nederland is een verzekeringsgroep van Nederlandse bodem. Indirect is de groep in handen van de Nederlandse Staat.  De merken a.s.r., de Amersfoortse, Europeesche verzekeringen, Ardanta en Ditzo vallen onder ASR Nederland. Hoewel de geschiedenis van ASR wordt gekenmerkt door vele overnames, is ASR altijd een betrouwbare verzekeraar gebleven.

Autoverzekeringen ASR

  • Klik & go; voor bestuurders die voor gemak gaan.
  • Budgio; voor bestuurders die al jaren schadevrij rijden.
  • Voordeelpolis; voor bestuurders die een laag eigen risico willen.
  • Voordeelpolis Inruilplus.

In 1997 nam het concern Stad Rotterdam de verzekeraars Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse over. Daaruit is ASR verzekeringsgroep ontstaan. Voor de nieuwe naam werden de beginletters van Amersfoortse en Stad Rotterdam samengevoegd. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. Door de kredietcrisis kwam Fortis in 2008 in de problemen, wat ertoe leidde dat de verzekeringsgroep werd genationaliseerd. Hieruit ontstond ASR Nederland N.V. wat begin 2013 gewijzigd is naar a.s.r.

Autoverzekeringen vergelijken

Met de handige Premie-Check van UnitedConsumers kunt u nu eenvoudig uw autoverzekering vergelijken. Door uw kenteken in te vullen bij de Premie-Check en vervolgens wat aanvullende informatie te geven berekenen wij in een paar seconden welke autoverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past. De uitkomst van de Premie-Check is afhankelijk van uw leeftijd, postcode, het aantal jaar dat u uw rijbewijs heeft en het aantal opgebouwde schadevrije jaren.

Vergelijk ASR autoverzekeringen

Goedkope autoverzekering bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers vindt u niet alleen goedkope autoverzekeringen, maar krijgt u boven op uw premie ook nog eens 5% extra groepskorting. Deze korting wordt niet direct verrekend met de hoogte van uw premie, maar spaart u de bedragen op in uw persoonlijk tegoed. Dit tegoed kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar!