Avéro Achmea autoverzekering

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche. Klanten kunnen altijd rekenen op innoverende producten die aansluiten op hun dagelijkse behoefte. Avéro Achmea biedt hun producten uitsluitend via onafhankelijke tussenpersonen aan zoals UnitedConsumers.

Op het gebied van zorg is Avéro Achmea marktleider. Daarnaast bieden ze verzekeringen aan op het gebied van leven, pensioen, schade en sociale zekerheid.

Autoverzekeringen Avéro Achmea

  • Excellent polis
  • Goed op weg

Avéro Achmea is aangesloten bij meer dan 450 landelijke vakkundige herstelbedrijven. Op de reparatie van uw auto krijgt u vier jaar garantie. Heeft u binnen die vier jaar schade aan hetzelfde defect? Dan kunt u dit gratis laten repareren.

Achmea autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken

Bent u benieuwd of de Avéro Excellent polis bij u past? Vul dan nu de Premie-Check in om autoverzekeringen te vergelijken. Wij vergelijken vijftien verschillende autoverzekeringen waaronder de Avéro Excellent polis. Als deze niet naar voren komt in ons advies, dan is er een andere verzekering die goedkoper is, en beter bij uw persoonlijke situatie past.