Bovemij autoverzekeringen

Bovemij verzekeringen is in 1963 voor en door BOVAG-leden opgericht. De Bond van automobielhandelaren en garagehouders (BOVAG) begon met alleen een garagepolis. Als kleine verzekering begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een allround schadeverzekeraar die samenwerkt met gespecialiseerde ondernemingen.

Autoverzekeringen Bovemij

UnitedConsumers biedt één autoverzekering aan van autoverzekeraar Bovemij.

Vergelijk de Bovemij autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u snel en eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. Door de Premie-Check in te vullen ziet u binnen enkele seconden welke goedkope autoverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past. We kijken naar uw postcode, uw leeftijd, het aantal jaar dat u uw rijbewijs in het bezit heeft en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.

Daarnaast kijken we naar de specifieke eigenschappen van uw auto, die door de Premie-Check automatisch worden opgevraagd bij de RDW. Afhankelijk van het vermogen van uw auto, het gewicht en andere factoren berekenen wij voor u de goedkoopste autoverzekering. Zo betaalt u nooit te veel en gaat u altijd goed verzekerd op weg.

Extra korting bij UnitedConsumers

U krijgt 5% extra groepskorting op uw premie. Omdat u iedere maand toch al genoeg aan vaste lasten kwijt bent. Als deelnemer van UnitedConsumers profiteert u van het consumentencollectief en kunt u besparen op uw maandelijkse kosten. Deze korting wordt niet direct verrekend met de premie van uw autoverzekering, maar spaart u op in uw persoonlijk tegoed op Mijn UnitedConsumers.