De Goudse autoverzekering

De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. In 1924 werd de Goudse opgericht door de 22-jarige Geert Bouwmeester. Op zijn overloop sloot hij de eerste polissen af die hij vervolgens op de fiets rondbracht. Inmiddels werken er ongeveer 800 medewerkers bij De Goudse en bieden ze een breed assortiment in verzekeringen en financiële producten.

Autoverzekeringen vergelijken

Wilt u er snel en eenvoudig achter komen welke autoverzekering het beste bij u past? Doe dan de Premie-Check van UnitedConsumers. Vul uw kenteken in en wij vragen in enkele seconden de gegevens van uw auto op. Aan de hand hiervan berekenen wij snel wat voor u de meest geschikte en natuurlijk de goedkoopste autoverzekeringen zijn. U kunt vervolgens de autoverzekeringen vergelijken en zelf kiezen voor de autoverzekering die het beste bij u past.

Vergelijk De Goudse autoverzekeringen

Een autoverzekering bij UnitedConsumers levert u niet alleen een voordelige polis op, maar ook nog eens extra groepskorting. U krijgt namelijk standaard 5% extra korting op uw premie. Deze korting wordt niet direct met uw factuur verrekend, maar spaart u op in uw persoonlijke account; Mijn UnitedConsumers.