Generali autoverzekeringen

Generali verzekeringsgroep is een zelfstandige en solide financiële dienstverlener en maakt deel uit van de wereldwijd actieve Generali Group. De kernwaarden van Generali – persoonlijk, gedreven en oplossingsgericht – komen tot uiting in de producten en dienstverlening van Generali verzekeringen.

Generali heeft zich sinds 1870 ontwikkeld tot een van de grootste financiële multinationals ter wereld. Begonnen als Algemeene Verzekerings Maatschappij De Nederlanden, kwam de verzekeraar in 1933 voor 75% in handen van de Italiaanse Assicuraziono Generali S.p.A. In Europa staan zij in de top drie van de belangrijkste verzekeraars. Eén op de vier Europeanen heeft een verzekering bij Generali Group.

Autoverzekeringen Generali

UnitedConsumers biedt van Generali één autoverzekering aan. Wat uniek is aan de autoverzekering van Generali is dat vandalisme ook is meeverzekerd in de beperkt casco autoverzekering. Bij schade door vandalisme gaat u wel omlaag in schadevrije jaren. Het eigen risico bedraagt € 125,-.

Generali autoverzekering met korting

Autoverzekeringen vergelijken

Generali is slechts een van de vele autoverzekeringen die UnitedConsumers aanbiedt. U kunt nu de Premie-Check doen om te zien of Generali de autoverzekering is die bij uw persoonlijke situatie past. UnitedConsumers zal voor u de goedkoopste autoverzekeringen vergelijken. U ziet binnen enkele seconden welke verzekering geschikt voor u is.

Naast Generali kunt u kiezen voor een van onze andere autoverzekeraars:

Alles over autoverzekeringen >>