Reaal autoverzekeringen

Reaal is een realistische financiële dienstverlener. De verzekeraar snapt dat er in een leven veel kan veranderen. De producten groeien daarom mee met de klant. Geen recht-toe-techt-aan producten, maar aangepast aan uw situatie.

Autoverzekeringen Reaal

De Reaal personenautoverzekering is een van de vele autoverzekeringen die u bij UnitedConsumers, in het kort UC, kunt afsluiten. Uw premie wordt berekend op basis van het gewicht, de leeftijd en de cataloguswaarde van de auto en de kans op diefstal. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Autoverzekeringen vergelijken

Bij UC kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of de Reaal personenautoverzekering iets voor u is. Aan de hand van uw kenteken vragen wij de gegevens van uw auto op bij de RDW en kunnen we u adviseren over de beste autoverzekering voor uw situatie. Omdat we de keuze natuurlijk aan u overlaten, leggen we de drie goedkoopste verzekeringen voor uw situatie naast elkaar. Zo is het mogelijk om zelf uw autoverzekering te vergelijken.

Reaal autoverzekeringen vergelijken

Heeft u een autoverzekering gevonden die bij u past? Een autoverzekering afsluiten gaat snel en eenvoudig online. Geen ingewikkeld papierwerk, maar gewoon online.

UnitedConsumers Groepskorting

Naast de goedkope autoverzekeringen biedt UnitedConsumers iets extra’s aan voor haar deelnemers. Op uw premie ontvangt u namelijk 5% extra groepskorting. Deze korting spaart u op in een account op onze website. Hierin kunt u meteen zien hoeveel geld u al heeft opgespaard. Uw gespaarde bedrag kunt u laten uitkeren wanneer u wilt. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar.