Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Speciaal voor u: gratis UC Pluspakket

Sluit u via UnitedConsumers een autoverzekering af, dan krijgt u er het gratis UC Pluspakket bij! Dit pakket biedt u unieke voordelen, zoals een gratis verhaalservice, jaarlijkse vergelijkingsupdate en een gratis tankkaart ter waarde van € 5,00.


Gratis verhaalservice

Speciaal voor u bieden wij een gratis verhaalservice aan. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering, dan is dat geen probleem. Wij helpen u graag met het verhalen van uw autoschade!

Onze gratis verhaalservice richt zich op het verhalen van materiële en letselschade in Nederland. Autoschades verhalen in het buitenland en rechtsbijstand met betrekking tot complexe strafrechtelijke verkeerszaken zijn niet inbegrepen.

afbeelding


Gratis jaarlijkse premie-check

Ieder jaar vergelijken wij ons aanbod en kijken wij of uw autoverzekering goedkoper kan. Dit gebeurt automatisch. Hier hoeft u zelf dus niets voor te doen.

Ruim voor de verlenging van uw autoverzekering ontvangt u van ons een e-mail. Hierin ziet u binnen één oogopslag of, en hoeveel, u kunt besparen op uw autoverzekering. Zo weet u zeker dat u altijd goed en voordelig verzekerd bent!

UC Zorg App-sfeer


Gratis tankkaart

Sluit u een autoverzekering af via UnitedConsumers, dan krijgt u er een gratis tankkaart ter waarde van € 5,00 bij! Met onze tankkaart kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland tanken met korting. Zo bespaart u tot wel € 50,00 per jaar!

  • Korting op alle brandstoffen
     
  • Tanken bij ruim 600 tankstations
     
  • Veilig tanken bij bemande tankstations

 afbeelding


Wilt u ook genieten van de voordelen van het UC Pluspakket?

Dat kan! Hiervoor sluit u een autoverzekering af via UnitedConsumers. Naast het UC Pluspakket, krijgt u van ons altijd korting op uw autoverzekering. Dat is wel zo fijn, want zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

 

Autoverzekering afsluiten


 
NL
 
Terug naar boven