Hoe werkt het

In 3 stappen verzekerd van onze goedkoopste autoverzekering!
 1. Bereken binnen 1 minuut uw premie en ontvang uw offerte
  Maak zelf via onze website eenvoudig en snel een nauwkeurige offerte voor uw persoonlijke situatie. Deze ontvangt u direct gratis en geheel vrijblijvend op uw e-mailadres.
 2. Direct aanmelden voor onze goedkoopste autoverzekering
  Via onze website vraagt u direct uw gewenste autoverzekering aan. U heeft hiervoor de meldcode van uw auto nodig. Deze kunt u terugvinden op uw kentekenbewijs deel 1B.
 3. Print de opzegbrief voor uw huidige verzekeraar
  Na uw aanmelding krijgt u de mogelijkheid om een opzegbrief te printen. Deze is voor een groot deel al door ons ingevuld met uw gegevens. Vul de brief aan en verstuur deze naar uw huidige autoverzekeraar. Indien u de brief niet direct kunt printen, is dit altijd achteraf mogelijk via onze website.

Wat kunt u na uw aanmelding van ons verwachten?
 1. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanvraag
  Direct na uw aanmelding ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw aanvraag met alle gegevens die zijn doorgegeven aan de verzekeraar.
 2. Binnen 1 werkdag weet u of uw aanvraag is geaccepteerd
  Zodra wij van de verzekeraar doorkrijgen dat uw aanvraag is geaccepteerd, ontvangt u per e-mail en per post een bevestiging met uw polisnummer. Dit is in de meeste gevallen binnen 1 werkdag!
 3. Binnen een week heeft u uw polis en groene kaart in huis
  Wanneer uw aanvraag is geaccepteerd, sturen wij uw polis samen met uw groene kaart direct naar u toe. U heeft deze binnen een week in huis!
 4. Uw korting vindt u terug in uw persoonlijke bespaartegoed
  UnitedConsumers stort uw korting in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit bespaartegoed kunt u uit laten keren wanneer u dat uitkomt! Dat kan maandelijks of u spaart het op zodat u aan het eind van het jaar wat extra's heeft.