Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

UnitedConsumers Autoverzekering: uw mening telt!

Onze autoverzekering wordt hoog beoordeeld op Opiness.nl autoverzekeringen. Opiness.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals UnitedConsumers. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze beoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Uw belangen staan voorop. Wij zorgen ervoor dat u altijd goed verzekerd bent en nooit teveel betaalt. Daarnaast profiteert u van een uitstekende service en natuurlijk 5% extra groepskorting bovenop uw goedkope autoverzekering. Sluit aan bij onze tevreden deelnemers en profiteer mee van alle voordelen van UnitedConsumers.

Wij vragen onze deelnemers hun autoverzekering te beoordelen en een cijfer te geven voor de service en de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze deelnemers. Bent u tevreden of ontevreden, wij horen het graag. U mag verwachten dat we ons 100% inzetten voor uw belangen. Goed voor elkaar.

Dit zeggen klanten over UnitedConsumers Autoverzekering:

“Een vriendelijke helpdesk waar in duidelijk wordt gesproken.”
“Zeer tevreden. Prijs kwaliteit verhouding erg klantgericht.”
“UnitedConsumers helpt met besparen. Ik ben lekker goedkoop uit en de service is perfect.”
“UnitedConsumers zocht mee naar de voordeligste autoverzekeraar, rekening houdend met mijn leeftijd.”
“Geen poespas en goed verzekerd zijn voor een normaal bedrag per maand.”
“UnitedConsumers heeft mij al twee maal geholpen bij schades die ik zelf moest afhandelen door advies te geven en voorbeeldbrieven te sturen.”