Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekering wijzigen

U kunt uw autoverzekering eenvoudig wijzigen bij UnitedConsumers. Hieronder vindt u informatie waar u rekening mee kunt houden bij een wijziging. Heeft u een andere auto gekocht of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. In een persoonlijk adviesgesprek zorgen wij ervoor dat uw auto goed, voordelig en naar wens verzekerd blijft.

Uw autoverzekering online wijzigen

Het is mogelijk om een wijziging voor uw autoverzekering online door te geven aan UnitedConsumers. Wij verwerken uw wijziging binnen één werkdag. Indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op.

Uw autoverzekering wijzigen

Autoverzekering wijzigen

Heeft u een andere auto gekocht, zijn uw gegevens gewijzigd of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt.

Nieuwe auto

Heeft u een nieuwe auto gekocht, dan moet u een nieuwe autoverzekering afsluiten voor deze auto. Geef de wijzigingen aan ons door, dan zoeken we samen met u naar de beste autoverzekering.

Dekking wijzigen

Als uw auto ouder is dan vijf jaar, adviseren wij om de dekking van uw autoverzekering te wijzigen van WA casco (all risk) naar WA beperkt casco. Is uw auto ouder dan 10 jaar, dan is ons advies om uw autoverzekering te wijzigen naar een WA dekking. Neemt u gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wijziging persoonlijke gegevens

Zijn uw persoonlijke gegevens gewijzigd? Bent u verhuisd of heeft u een ander rekeningnummer? Uw gegevens die bij ons bekend zijn, vindt u op uw polis. Geef wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door.

Autoverzekering opzeggen

Wilt u uw autoverzekering opzeggen? Dan kunt u dit, afhankelijk van de reden van uw opzegging, op verschillende manieren doen.

Heeft u uw auto verkocht?

Wanneer u de auto verkocht heeft, hoeft u deze natuurlijk niet meer te verzekeren. Wij kunnen de autoverzekering dan direct beëindigen aan de hand van een kopie van het vrijwaringsbewijs. Eventueel kunt u ook een foto met uw smartphone maken en deze naar ons doormailen.

Koopt u binnenkort een andere auto? Laat uzelf dan alvast van passend advies voorzien! Via de onderstaande knop kunt u ervoor zorgen dat wij contact met u opnemen. Wij vertellen waar u goed op moet letten bij het verzekeren van de auto die u op het oog heeft, en vergelijken de premies direct voor u. Op deze manier weet u dat u - zodra u de auto heeft gekocht - snel en goed verzekerd de weg op kunt!

Gratis adviesgesprek

Stapt u over naar een andere verzekeraar?

Vanzelfsprekend vinden wij het jammer dat u uw autoverzekering bij UnitedConsumers wilt opzeggen. Natuurlijk gaan wij er wel voor zorgen dat de opzegging snel en juist wordt verwerkt. Na het eerste jaar kunt u de autoverzekering altijd beëindigen met een opzegtermijn van 30 dagen. U kunt de verzekering via ons opzeggen door middel van een e-mail of brief. Deze mag u sturen naar:

UnitedConsumers
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven
auto@unitedconsumers.com

Heeft u een andere vraag of wijziging?

Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de adviseurs van onze klantenservice. Zij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Terug naar boven