Autoverzekering wijzigen

U kunt uw autoverzekering eenvoudig wijzigen bij UnitedConsumers. Hieronder vindt u informatie waar u rekening mee kunt houden bij een wijziging. Heeft u een andere auto gekocht of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. In een persoonlijk adviesgesprek zorgen wij ervoor dat uw auto goed, voordelig en naar wens verzekerd blijft.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Telefoon:
040 235 05 60
Post:
UnitedConsumers Autoverzekering
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8:00 - 21:00 uur
zaterdag 8:30 - 17:00 uur

Uw autoverzekering online wijzigen

Het is mogelijk om een wijziging voor uw autoverzekering online door te geven aan UnitedConsumers. Wij verwerken uw wijziging binnen één werkdag. Indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op.

Uw autoverzekering wijzigen

Autoverzekering wijzigen

Heeft u een andere auto gekocht, zijn uw gegevens gewijzigd of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt.

Nieuwe auto

Heeft u een nieuwe auto gekocht, dan moet u een nieuwe autoverzekering afsluiten voor deze auto. Geef de wijzigingen aan ons door, dan zoeken we samen met u naar de beste autoverzekering.

Dekking wijzigen

Als uw auto ouder is dan vijf jaar, adviseren wij om de dekking van uw autoverzekering te wijzigen van WA + casco (all risk) naar WA + beperkt casco. Is uw auto ouder dan 10 jaar, dan is ons advies om uw autoverzekering te wijzigen naar een WA dekking. Neemt u gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wijziging persoonlijke gegevens

Zijn uw persoonlijke gegevens gewijzigd? Bent u verhuisd of heeft u een ander rekeningnummer? Uw gegevens die bij ons bekend zijn, vindt u op uw polis. Geef wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door.

Autoverzekering opzeggen

Heeft u een goedkope autoverzekering gevonden bij UnitedConsumers? Wij zeggen uw huidige verzekering voor u op. Maak gebruik van de handige opzegservice. Neem contact op met ons als u uw autoverzekering wilt opzeggen.