Gratis Parrot Bluetooth handsfree minikit bij autoverzekering

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 2 mei 2011

Iedereen weet dat bellen en autorijden niet goed samengaan. Een goede oplossing waarmee u al een stuk veiliger rijdt, is handsfree bellen. UnitedConsumers en Delta Lloyd juichen veilig rijden van harte toe, sluit daarom nu via UnitedConsumers een Delta Lloyd autoverzekering af, tijdelijk krijgt u nu een gratis bluetooth handsfree minikit van Parrot.

Het handige van deze bluetooth kit is dat deze niet in uw auto ingebouwd hoeft te worden, u klemt hem gewoon aan uw zonneklep! Dankzij de oplaadbare accu zijn er ook geen snoertjes, gemiddeld hoeft u de minikit slechts eens per 1 a 2 weken op te laden. Daarnaast werkt hij met spraakbesturing, u hoeft dus alleen maar de naam te noemen van de persoon die u wilt bellen.

Deze actie loopt van 28 april 2011 tot 15 juni 2011 en is geldig voor alle Delta Lloyd autoverzekeringen (zie de actievoorwaarden). Wees er snel bij, want op = op!

Klik hier om uw autopremie te vergelijken.