Doe de UnitedConsumers Premie-Check en win een slipcursus

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 15 juli 2011

Wanneer u in de periode van 11 t/m 31 juli 2011 uw autopremie vergelijkt bij UnitedConsumers met onze Premie-Check, maakt u direct kans op één van de 50 slipcursussen die wij in deze periode weggeven! Heeft u al een autoverzekering via UnitedConsumers, dan maakt u sowieso al kans.

We geven 50 arrangementen met 2 uur slipcursus + 1 uur ongevalsimulator voor 1 persoon weg, verzorgd door Traffic Control. Behoort u tot 1 van de gelukkige winnaars, dan kunt u terecht in Rijssen, Eindhoven of Gouda om de Traffic Control cursus te volgen.

Tijdens de slipcursus leert u hoe op de juiste manier moet reageren wanneer u in een slip dreigt te raken. Eerst krijgt u een stukje theorie, waarna u het in de praktijk kunt toepassen. Bij de ongevalsimulator kunt u oefenen hoe u de auto uit komt als u onverhoopt met de auto op z'n kop terecht. Na een slipcursus stapt u altijd beter voorbereid in de auto.

Met de UnitedConsumers Premie-Check kunt u in slechts 3 minuten geheel vrijblijvend uw huidige autopremie vergelijken met ruim 100 andere autoverzekeringen. Zo ziet u eenvoudig zien of u teveel betaalt. Circa 80% van de automobilisten die de UnitedConsumers Premie-Check doen, zijn bij ons goedkoper uit, u ook?