Nieuw: milieubewuste autoverzekering via UnitedConsumers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 7 juni 2012

De verkoop van energiezuinige personenauto's heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De extra stimulans van de overheid d.m.v. de korting op de BPM en wegenbelasting heeft die ontwikkeling zeker bevorderd. Ook UnitedConsumers en Delta Lloyd willen hun steentje bijdragen en de markt stimuleren om milieubewuste keuzes te maken.

Nieuwe verzekering bij UnitedConsumers

Wij hebben een nieuwe verzekering aan ons assortiment toegevoegd, de Eco-Polis. Met de Eco-Polis bieden wij een passende oplossing voor de milieubewuste automobilist. Dit unieke product is namelijk speciaal voor bestuurders van energiezuinige personenauto's die voorzien zijn van een A-label. De verzekering biedt bovendien een zeer aantrekkelijke premie: u ontvangt altijd 15% korting op de standaardpremie van Delta Lloyd!

Overige kenmerken

  • De korting is van toepassing op alle dekkingen (WA, WA Beperkt Casco en WA Casco)
  • Premiekorting geldt ook voor de tweede gezinsauto (let op: de eerste auto dient dan ook bij Delta Lloyd verzekerd te zijn)
  • Geen hoger eigen risico voor jonge bestuurders en/of duurdere personenauto's
  • Altijd een vergelijkbare personenauto bij totaalverlies (bijvoorbeeld bij total loss en diefstal)

 

Een beter milieu begint bij jezelf

Daarom bieden wij nu samen met Delta Lloyd deze milieuvriendelijke autoverzekering aan. Want elk initiatief voor een meer duurzame en groenere toekomst telt! Helpt u ook mee?