Extra voordeel met de Tweede Gezinsautoregeling

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 1 april 2014

Profiteer van extra korting op de autoverzekering van uw tweede auto. Als u beide auto's verzekert via UnitedConsumers krijgt u namelijk extra no-claimkorting op uw autoverzekering. De schadevrije jaren die u met uw eerste auto heeft opgebouwd, gelden ook voor uw tweede auto.

Wij maken voor u een persoonlijke offerte

Wilt u ook uw tweede auto via UnitedConsumers verzekeren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij geven u persoonlijk advies en maken een passende offerte. Uiteraard ontvangt u gewoon 5% groepskorting op de autopremie. U kunt ons bereiken via of op 040 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen).

Meer over de Tweede Gezinsautoregeling

De tweede gezinsautoregeling geldt voor auto's die particulier gebruikt worden. Leaserijders kunnen helaas geen gebruik maken van deze regeling. De auto van uw kind is meestal ook uitgesloten van de regeling. Lees meer over de tweede gezinsautoregeling bij UnitedConsumers.