Autoverzekering Bugatti

Een autoverzekering voor het automerk Bugatti sluit u online af bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check en start met autoverzekeringen vergelijken.

Bugatti

Bugatti is van oorsprong een Frans automerk van een Italiaanse familie dat bekend staat om zijn snelle, dure en exclusieve auto’s. Voor de Tweede Wereldoorlog was Bugatti een erg bekend merk; het was de ultieme sportwagen in die tijd. Automerken zoals Lamborghini en Ferrari bestonden toen nog niet.

In 1998 kocht Volkswagen de merknaam Bugatti en produceerde in 2005 het type Bugatti Veyron 16.4. Deze auto is te koop voor € 1.000.000 exclusief belastingen. Met een topsnelheid van 407 km/u en een vermogen van 1001 pk is dit een unieke auto op de markt. Het logo van Bugatti waar ‘EB’ op staat, staat voor de oprichter Ettore Bugatti.

Autoverzekeringen vergelijken

U kunt de autoverzekering voor uw Bugatti eenvoudig en snel online afsluiten. Vul uw kenteken in bij de Premie-Check om onze autoverzekeringen te vergelijken. Wij laten u alleen de voordeligste polissen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Autoverzekering voor uw Bugatti bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

BMW
Buick

Alles over autoverzekeringen >>