Autoverzekering Buick

Een goedkope autoverzekering voor het automerk Buick sluit u af bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om autoverzekeringen te vergelijken en start met besparen.

Buick

Buick is in 1903 opgericht en eigendom van General Motors in de Verenigde Staten. In de periode voor de Tweede Wereldoorlog werd Buick wereldwijd verkocht. Vooral in China was het automerk erg populair;  een op de vijf auto’s was een Buick. De Buicks werden in Nieuw Zeeland geproduceerd maar na de Tweede Wereldoorlog behoorde dat tot de verleden tijd. Europa en het Midden-Oosten verkocht tot 1996 nog Buicks, maar nu zijn ze bijna alleen nog te vinden in Noord-Amerika.

Autoverzekeringen vergelijken

U kunt de autoverzekering voor uw Buick eenvoudig en snel online afsluiten. Vul uw kenteken in bij de Premie-Check om onze autoverzekeringen te vergelijken. Wij laten u alleen de voordeligste polissen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Autoverzekering voor uw Buick bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Bugatti
Cadillac

Alles over autoverzekeringen >>