Autoverzekering Chevrolet

Een goedkope autoverzekering voor het automerk Chevrolet sluit u af bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om autoverzekeringen te vergelijken en start met besparen.

Chevrolet

Chevrolet is in 1911 opgericht in de Verenigde Staten. Het automerk is eigendom van General Motors. In Europa is Chevrolet gevestigd in het Zwitserse Zürich. Het verkoopt Daewoo modellen met het Chevrolet logo. Niet alleen in Europa werden deze modellen verkocht, ook in Vietnam, Zuid-Korea.

In 2005 richte Chevrolet het merk Chevrolet Corvette op als apart merk. En in 2007 werd de Chevrolet Captiva geproduceerd die exclusief voor de Europese markt bestemd was.

In de geschiedenis heeft General Motors op een aantal andere locaties Amerikaanse modellen geproduceerd, in Kopenhagen, Antwerpen, Stockholm en Berlijn.

Autoverzekering voor uw Chevrolet bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

Onze bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruime aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Sluit een autoverzekering af voor uw

Alles over autoverzekeringen >>