Autoverzekering Chrysler

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Chrysler kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Chrysler

Het automerk Chrysler werd in 1925 in de Verenigde Staten opgericht door Walter Chrysler. Samen met General Motors en Ford Motor Company behoort Chrysler tot de grootste autoproducenten in de Verenigde Staten.

Fiat nam Chrysler over en al snel werd duidelijk dat Fiat de merken Lancia en Chrysler met elkaar zou gaan versmelten. Beide merken waren niet onafhankelijk genoeg om als automerk op zich te blijven bestaan. Chrysler verkocht in Europa grote modellen auto’s onder de noemer van Lancia, en Lancia verkocht kleinere modellen onder de naam Chrysler in Ierland en Verenigd Koninkrijk.

Hoewel de Chrysler modellen in Noord-Amerika erg populair zijn doet ze het in Europa minder goed. In Europa zou vooral Italië een belangrijke doelgroep zijn, maar hier werd in het eerste kwartaal van 2012 een extra belasting voor modellen met grote motoren ingevoerd.

Autoverzekering voor uw Chrysler bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruime aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>