Autoverzekering Donkervoort

Een autoverzekering afsluiten voor uw Donkervoort kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. U kunt uw autoverzekering vergelijken om de beste keuze te maken.

Donkervoort

Het automerk Donkervoort, ‘No Compromise’, aldus het motto van Donkervoort. Het is een merk van Nederlandse bodem en produceert sportwagens. In 1978 werd Donkervoort Automobielen B.V.  De in Lelystad gevestigde fabriek produceert nog steeds met de hand gebouwde auto’s.

Tot 1996 werden alle Donkervoorts met Ford motoren gebouwd. Daarna werden Audi motoren gebruikt voor de auto’s. In 2007 werd de eerste gesloten Donkervoort geïntroduceerd: de D8 GT. Deze auto is mijn 650 kg de lichtste auto in zijn soort. Dat komt onder andere door het gebruik van carbonfiber wat is gebruikt voor het dak, de achterzijde, de deuren en de spatborden.

Autoverzekering voor uw Donkervoort bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>