Autoverzekering Fiat

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Fiat kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Fiat autoverzekeringen vergelijken

Fiat

Het automerk Fiat S.p.A. oftewel FIAT staat oorspronkelijk voor ‘Fabbricia Italiana Automobili’. In 1899 werd de ‘Società Anonima Fabbricia Italiana Automobili Torino’ opgericht. In 1902 rolden de eerste auto’s uit de fabriek.

In 1908 richtte Fiat de Fiat Autombile Co. op in de Verenigde Staten. Ze maakten niet alleen auto’s, maar ook trams, vrachtwagens en schepen. De veel toegepaste ‘cardanaandrijving’ is een patent van Fiat. Fiat werd in 2010 met instemming van de aandeelhouders van de Fiat-groep opgesplitst in drie ondernemingen:

  • Fiat SpA: onder andere automerken Fiat, Ferrari en Maserati.
  • Fiat Industrials: vrachtwagenfabrikant IVECO en Case New Holland.
  • Fiat Powertrain Technologies: productie van motoren en versnellingsbakken voor industriële toepassingen.

Autoverzekering voor uw Fiat bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. 

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen