Autoverzekering HUMMER

Een autoverzekering afsluiten voor uw HUMMER kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. U kunt uw autoverzekering vergelijken voor het maken van de juiste keuze.

HUMMER

In de jaren ’70 was het leger van de Verenigde Staten toe aan een nieuw voertuig. Ze publiceerden hun gewenste specificaties voor een voertuig dat geschikt moest zijn voor meerdere doelen: de HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle). De naam werd door de militairen verbasterd naar HUMVEE.

General Motors begon met het ontwerpen van dit voertuig en in 1981 mocht het leger het eerste prototype testen. Sinds dien zijn er duizenden HUMVEE’s geproduceerd voor het Amerikaanse leger.

Op een gegeven moment kwam de vraag of de HUMVEE ook op de openbare weg kon. AMG heeft toen een uitvoering gemaakt die later bekend zou worden als het automerk HUMMER H1.

Autoverzekering voor uw HUMMER bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>