Autoverzekering Hyundai

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Hyundai kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Hyundai autoverzekeringen vergelijken

Hyundai

Hyundai is een Zuid-Koreaans automerk met het hoofdkantoor gevestigd in Seoel. Hyundai staat voor moderniteit in het Koreaans. In 1967 werden onder het merk Hyundai auto’s van Ford geassembleerd. In 1998 nam Hyuandai het automerk Kia over. Samen vormen ze nu de Hyundai Kia Automotive Group.

Autoverzekering voor uw Hyundai bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. 

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. 

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>