Autoverzekering Lamborghini

Een autoverzekering afsluiten voor uw Lamborghini kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check. U kunt gratis uw autoverzekering vergelijken om te zien hoeveel u kunt besparen.

Lamborghini

Het automerk Lamborghini kent een sensationele geschiedenis. Ferruccio Lamborghini was succesvol in de tractorfabricage en bezat ooit een Ferrari die continu mankementen vertoonde. De auto moest in een jaar vier keer terug naar de fabriek. Lamborghini sprak Enzo Ferrari hier op aan, maar Ferrari wimpelde hem neerbuigend af: ‘Ga jij maar met je tractors spelen en laat het sportwagens bouwen over aan mensen die er verstand van hebben’.

Dit was de druppel voor Lamborghini die zijn personeel de opdracht gaf om een auto te bouwen die in alle opzichten superieur was aan de Ferrari. Drie maanden later stal het eerste prototype van Lamborghini de show tijdens de autosalon in Genève en zou Ferrari de decennia daarop de hete adem van Lamborghini in zijn nek voelen. Uiteindelijk kwam Lamborghini in handen van Audi en dus bij Volkswagen terecht.

Autoverzekering voor uw Lamborghini bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>