Autoverzekering Lotus

Een autoverzekering afsluiten voor uw Lotus kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check. U kunt gratis uw autoverzekering vergelijken om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Lotus

Lotus is een Brits automerk dat in het leven werd geroepen door de ingenieur Colin Chapman. De Lotus Mark I was de eerste Lotus die werd geproduceerd. Dit gebeurde in een klein schuurtje door ingenieur Colin Chapman. Hij gebruikte lichte materialen en liet alle overbodige materialen achterwege. In 1950 was de eerste Lotus rijklaar voor de openbare weg. De Mark III die uiteindelijk wordt geproduceerd haalt 100 km/u ruim onder de tien seconden. De Lotus Elan werd een succesvolle straatauto. Deze werd in verschillende versies gebouwd van 1961 tot 1995.

Autoverzekering voor uw Lotus bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.