Autoverzekering Maserati

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Maserati kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Maserati autoverzekeringen vergelijken

Maserati

Het Italiaanse automerk Maserati produceert sportwagens. In 2003 ontwikkelde Maserati een prototype van een terreinwagen; Kubang. Samen met Alfa Romeo, Ferrari, Fiat en Lancia is Maserati onderdeel van de Fiat-groep. Maserati is in 1914 opgericht en produceerde toen enkel bougies en bobines. Pas twaalf jaar later werd de eerste raceauto van Maserati gepresenteerd: de Tipo 26.

Maserati modellen

De meest populaire Maserati mdellen zijn:

  • Maserati Quattroporte
  • Maserati 3200 GT
  • Maserati Granturismo
  • Maserati Gransport
  • Maserati Ghibli

Autoverzekering voor uw Maserati bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. 

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>