Mazda Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten voor uw Mazda kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check. U kunt uw autoverzekering vergelijken om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Bereken uw Mazda premie

Mazda: god van het licht

Het automerk Mazda wordt geproduceerd door Mazda Motor Corporation in Japan. In 1920 werd het bedrijf Toyo Cork Kogyo opgericht. Dit bedrijf produceerde allerlei materialen en producten zoals kurk en lampen. In 1931 ontstond uit een periode van motorfietsen produceren het autobedrijf Mazda.

Mazda staat voor de god van het licht. Na de Tweede Wereldoorlog begon de autofabriek te produceren. In de jaren ’60 kwam de eerste kleine en lichtgewicht personenauto op de markt: de Mazda R-360 coupe. Momenteel is Mazda de snelst groeiende autofabrikant van Europa.

Autoverzekering voor uw Mazda bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.  

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>