Autoverzekering voor uw Peugeot

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Peugeot kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Autoverzekering met korting

Peugeot

De productie van auto’s van het automerk Peugeot is gestart in 1891. De geschiedenis van Peugeot gaat ver terug; naar 1810, toen Jean-Pierre Peugeot een gieterij startte waar gelamineerd staal voor gereedschappen werd geproduceerd. In 1889 introduceerde de zoon van de neef van Peugeot, Armand Peugeot, de stoomgedreven automobiel.

Momenteel is Peugeot onderdeel van de PSA Peugeot Citroën. In 2008 heeft Peugeot een bijzondere mijlpaal van 50 miljoen geassembleerde auto’s behaald. Naast auto’s produceert Peugeot ook nog steeds fietsen en scooters.

Autoverzekering voor uw Peugeot bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. 

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>