Autoverzekering Rolls-Royce

Een autoverzekering afsluiten voor uw Rolls-Royce kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check. U kunt uw autoverzekering vergelijken om te zien hoeveel u kunt besparen.

Rolls-Royce

Rolls-Royce is een Britse producent van auto’s en vliegtuigmotoren. Het is in 1906 opgericht en ging in 1971 ten onder aan de hoge kosten van de ontwikkeling van de RB211-turbofan (een vliegtuigmotor). In 1973 splitste het bedrijf op in twee delen: Rolls-Royce Motors en Rolls-Royce Limited.

De wortels van Rolls-Royce liggen in 1884, waar Henry Royce een elektrische werkplaats opbouwde. De eerste Royce auto werd verkocht door Charles Rolls. Hij bracht de twee namen samen en verkocht de auto’s onder de noemer Rolls-Royce.

Autoverzekering voor uw Rolls-Royce bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>