Autoverzekering Seat

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Seat kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Seat

Het automerk Seat behoort net zoals Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche tot de Volkswagen-groep. Het automerk werd in 1950 opgericht als Sociedad Española de Automóviles de Turismo S.A. De eerste auto rolde drie jaar later van de productieband, de Seat 1400. Dit werd een populair exemplaar, er werden 100.000 stuks geproduceerd.

Vanaf 1983 werd Seat ook in Nederland verkocht. In het jaar 1984 bouwde Seat de Ibiza, een exemplaar waar ruim 2,5 miljoen stuks van verkocht werden. Vier jaar na een deel van de aandelen gekocht te hebben werd Volkswagen voor 99,99% eigenaar van Seat.

Autoverzekering voor uw Seat bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Seat autoverzekeringen vergelijken

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. 

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruime aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. 

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>