Autoverzekering Skoda

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Skoda kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Skoda

Het automerk Skoda is de op vier na oudste –nog bestaande- autoproducent. Naast Skoda zijn de oudste producenten (Mercedez) Daimler-Benz, Peugeot, Opel en Fiat.

Het begon voor Skoda in 1895 in Oostenrijk-Hongarije onder de naam L&K. Twee mannen begonnen met de productie van Slaviafietsen, omdat een van de twee mannen ontevreden was over de kwaliteit van de fietsen die tot dat moment werden verkocht. In 1905 werd hun eerste automobiel gepresenteerd; de L&K Vouturette.

Zeven jaar later was L&K de belangrijkste autoproducent in Oostenrijk-Hongarije. Ze produceerden motorfietsen, auto’s, vrachtwagens, bussen, landbouwmachines en walsen. In 1919 werd het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk ontmanteld en werd Tsjechoslowakije zelfstandig. In 1925 fuseerde de machinefabrikant Skoda met L&K.

Autoverzekering voor uw Skoda bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check  te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>