Autoverzekering Spyker

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Spyker kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Spyker

In 1999 werd de naam Spyker door een Nederlandse zakenman geregistreerd. Dit kwam voort uit een samenwerking met een Nederlandse ingenieur (Maarten de Bruijn) die het prototype van een sportwagen bouwde. Spyker produceert exclusieve sportwagens rond de prijs van € 300.000 per stuk.

In 2005 gingen de twee manen door een ‘verschil in inzicht’ uit elkaar. In 2010 neemt Spyker het automerk Saab over van General Motors. Een jaar later gaat Saab failliet. Spyker heeft haar sportwagendivisie verkocht aan het Britse CPP Global Holdings Limited.

Autoverzekering voor uw Spyker bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>