Autoverzekering Volvo

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Volvo kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Bereken uw Volvo premie

Volvo

Het automerk Volvo is in 1926 in Zweden opgericht. Het eerste model van Volvo was de ÖV4 uit 1927. Volvo produceerde kogellagers en registreerde in 1915 de naam Volvo wat Latijn is voor ‘ik rol’.

Volvo staat vooral bekend om de innovaties omtrent de veiligheid. De bekendste veiligheidsuitrusting uitgevonden is de direpuntsgordel. Deze werd in 1959 geïntroduceerd door Volvo. Ook de kreukelzone van Volvo is een uniek veiligheidssysteem. Die nieuwste innovatie is de Pedestrian Airbag; een airbag die de voetganger als het ware opvangt op de motorkap.

Autoverzekering voor uw Volvo bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot maar liefst € 150,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. 

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruime aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Andere autoverzekeringen

Alles over autoverzekeringen >>