Vergelijk hier uw autoverzekering

Autoverzekering: verzekeringnemer

Als verzekeringnemer betaalt u de premie van de autoverzekering en bent u in de meeste gevallen de regelmatige bestuurder en kentekenhouder. De premie van uw autoverzekering hangt af van verschillende factoren.

Soms kan een verzekeringnemer iemand anders opgeven als regelmatige bestuurder, bijvoorbeeld de partner, zoon of dochter. In Nederland heeft de verzekeringnemer een mededelingsplicht. Zo bent u bijvoorbeeld verplicht eerlijk aan te geven wie de regelmatige bestuurder van de auto is, wat uw woonplaats en uw automerk is. Doet u dit niet, dan kunnen hier vervelende consequenties aan vast zitten. De autoverzekeraar kan uw autoverzekering royeren.

Autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Een goedkope autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers is simpel. Als de autoverzekering voor uzelf is, vult u uw gegevens in en registreert u zich als regelmatige bestuurder. Als u een autoverzekering voor uw partner of kind afsluit, registreert u de naam van de betreffende persoon als regelmatige bestuurder. In beide gevallen bent u de verzekeringnemer en heeft u betalingsplicht aan de autoverzekering.

Goedkope autoverzekering

Voorlopige dekking

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en de meest geschikte polis kiezen. U vult online een vragenlijst in, simpel en snel. Binnen één dag weet u of uw aanmelding geaccepteerd wordt. U krijgt dan een voorlopige dekking zodat u niet onverzekerd rondrijdt. Ongeveer vijf dagen later is uw voorlopige dekking omgezet naar de door u gekozen autoverzekering en kunt u beginnen met korting sparen.

Autoverzekering met korting

De goedkoopste autoverzekering met een laag eigen risico met extra korting? UnitedConsumers is een consumentencollectief. Wij kopen groot in voor onze deelnemers waardoor we de polissen tegen een scherpe prijs kunnen verkopen. Dat betekent korting voor u. Bovendien profiteert u van onze uitstekende klantenservice. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over schuld en schade? Neem contact met ons op.