Autoverzekering Friesland

Een autoverzekering afsluiten hoeft niet ingewikkeld te zijn als u het op de juiste plaats doet. Een autoverzekering afsluiten bij een verzekeraar via internet kan u veel geld besparen. Bij UnitedConsumers krijgt u ook nog eens extra korting op uw polis. Met onze Premie-Check kunt u uw autoverzekering vergelijken en meteen zien hoeveel u kunt besparen.

Autoverzekeringen vergelijken

Binnen enkele seconden ziet u hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is uw kenteken invullen in de Premie-Check. Wij vragen uw autogegevens dan automatisch op bij de RDW. U vult deze gegevens aan met wat persoonlijke informatie en u ziet direct wat u bespaart. Autoverzekeringen vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.

Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering afsluiten

De hoogte van uw premie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de woonplaats en het automerk van de auto van de verzekeringnemer een rol. Heeft u nog een autoverzekering en wilt u deze opzeggen? Dat kan met de handige opzegservice van UnitedConsumers.

Extra korting bij UnitedConsumers

Als u een autoverzekering afsluit bij UnitedConsumers wordt u automatisch ingeschreven voor het consumentencollectief. Dit kost u niets, het levert u zelfs geld op. U krijgt namelijk standaard 5% groepskorting op uw premie. Deze korting spaart u op in uw persoonlijke Mijn UnitedConsumers account en kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt. Zo doen we dat.

Autoverzekering afsluiten in:

Autoverzekering Amsterdam
Autoverzekering Den Haag
Autoverzekering Deventer
Autoverzekering Drenthe
Autoverzekering Eindhoven
Autoverzekering Emmen
Autoverzekering Enschede
Autoverzekering Flevoland
Autoverzekering Gelderland
Autoverzekering Groningen
Autoverzekering Leeuwarden
Autoverzekering Limburg
Autoverzekering Maastricht
Autoverzekering Middelburg
Autoverzekering Nijmegen
Autoverzekering Noord-Brabant
Autoverzekering Noord-Holland
Autoverzekering Overijssel
Autoverzekering Rotterdam
Autoverzekering Utrecht
Autoverzekering Zeeland
Autoverzekering Zuid-Holland
Autoverzekering Zwolle
 

 

Alles over autoverzekeringen >>