Autoverzekering afsluiten in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een goedkope autoverzekering waar u ook nog eens uitstekende service krijgt? Welkom bij UnitedConsumers! Autoverzekeringen vergelijken kan bij ons eenvoudig online. Wij vergelijken ruim honderd polissen met elkaar en laten u de goedkoopste opties zien die het beste bij u passen.
Kies uit de volgende dekkingen:

  • WA verzekering
  • WA + beperkt casco
  • WA + casco (all risk)

Autoverzekeringen vergelijken >>

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers kan u veel opleveren. U betaalt niet alleen een lage premie, maar u ontvangt ook een extra korting van 5%.

Uw autoverzekering in Leeuwarden bij UnitedConsumers

De hoogte van de premie wordt berekend op basis van onder andere de woonplaats van de verzekeringnemer. Uw postcodegebied in Leeuwarden is ook bepalend voor uw premie. Vergelijk nu autoverzekeringen om de hoogte van uw premie te berekenen.

Bespaar geld en sluit aan bij het consumentencollectief van UnitedConsumers. Alleen bij ons krijgt u extra korting op uw premie. Profiteer van de voordelen:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Extra groepskorting van 5%

Iedere deelnemer van UnitedConsumers krijgt korting. Voor autoverzekeringen betekent dat een korting van 5% op de premie. Deze korting bouwt u op in een persoonlijk tegoed en kunt u laten uitkeren op uw bankrekening. Gewoon in euro’s. Daar heeft u iets aan.

Uitstekende en snelle service

We bieden u goede en goedkope autoverzekeringen, maar service vinden we net zo belangrijk. Daarom hoeft u bij ons nooit te wachten. Dat vinden we onnodig. Neemt u telefonisch contact met ons op, dan bent u meteen aan de beurt. Stuurt u ons een e-mail, dan krijgt u binnen een werkdag antwoord.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Bij UnitedConsumers weet u meteen waar u aan toe bent. Door de Premie-Check in te vullen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. U krijgt dan de drie goedkoopste opties te zien. Uw autoverzekering afsluiten gaat vervolgens eenvoudig en snel online.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers is uw betrouwbare tussenpersoon. In geval van schade kunt u bij ons terecht, wij brengen de verzekeraar op de hoogte. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Goed voor elkaar.

Een autoverzekering afsluiten in:

Autoverzekering Amsterdam
Autoverzekering Den Haag
Autoverzekering Deventer
Autoverzekering Drenthe
Autoverzekering Eindhoven
Autoverzekering Emmen
Autoverzekering Enschede
Autoverzekering Flevoland
Autoverzekering Friesland
Autoverzekering Gelderland
Autoverzekering Groningen
Autoverzekering Limburg
Autoverzekering Maastricht
Autoverzekering Middelburg
Autoverzekering Nijmegen
Autoverzekering Noord-Brabant
Autoverzekering Noord-Holland
Autoverzekering Overijssel
Autoverzekering Rotterdam
Autoverzekering Utrecht
Autoverzekering Zeeland
Autoverzekering Zuid-Holland
Autoverzekering Zwolle
 

 

Alles over autoverzekeringen >>