Gratis Oudejaarslot kado bij energie met Stapelkorting

Besparen op energie is nu wel heel voordelig. Kiest u voor energie met Stapelkorting van UnitedConsumers Energie, dan krijgt u een heel Oudejaarslot kado. En daar hoeft u niets extra’s voor te doen, want kado’s zijn er om weg te geven. U verdient meer.

Goedkope energie en gratis kans op miljoenen

Goedkope energie én gratis kans op 30 miljoen. Dat klinkt wel heel aantrekkelijk. Meld u vóór 25 december 2013 aan voor energie met Stapelkortingen u krijgt een gratis Oudejaarslot. Een heel Oudejaarslot maar liefst, met kans op de jackpot van € 30 miljoen. Aanmelden is voldoende, het Oudejaarslot vindt u binnenkort in uw brievenbus.

Gratis Oudejaarslot bij energie met Stapelkorting van UnitedConsumers

Hoe werkt Stapelkorting?

Bij UnitedConsumers kunt u besparen op gas en stroom. U profiteert niet alleen van goedkope energie, maar ook van een uitstekende service: onlangs werd onze klantenservice bekroond met een 8,1! Met de Stapelkorting begint u niet alleen direct met besparen, maar profiteert u ook nog eens van een vast voordeel. Elk jaar opnieuw.

  • Goedkoper dan uw regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: ontvang een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Al deelnemer van UnitedConsumers Energie?

Wie nu goedkope energie met Regiokorting heeft bij UnitedConsumers Energie, kan altijd overstappen. Stapt u vóór 25 december 2013 over naar energie met Stapelkorting van UnitedConsumers, dan ontvangt u ook een gratis Oudejaarslot. Dat is dubbel voordeel, want u bespaart nog meer op uw energie en u maakt gratis kans op € 30 miljoen.

Let op: aanmeldingen die na 25 december 2013 bij ons binnenkomen, komen helaas niet meer in aanmerking voor een gratis Oudejaarslot. Natuurlijk profiteert u wel gewoon van goedkope energie met Stapelkorting.