Hoe werkt het

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan snel en eenvoudig op de aanmeldpagina op onze website.
U kunt ons ook bellen op 040-2350560 om u direct aan te melden.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Binnen 24 uur na de aanmelding ontvangt u een bevestiging van de aanmelding per e-mail. De schriftelijke bevestiging van de aanmelding ontvangt u binnen 1 week per post. Vervolgens heeft u twee weken de tijd om de aanmelding eventueel kosteloos, zonder opgaaf van reden, te annuleren.
Wij zullen voor u uw huidige contract opzeggen met de juiste opzegtermijn. Hier hoeft u dan verder niets meer voor te doen.

Na twee weken gaan wij uw overstap in orde maken. Dit is een puur administratief proces waar u niets van merkt. Houd er wel rekening mee dat dit proces enkele weken kan duren.

U ontvangt van ons per post een welkomstbrief ter bevestiging, zodra de overstap is afgerond. Vanaf dat moment profiteert u van de korting op uw energierekening.

Waarom is het goedkoper?

UnitedConsumers Energie staat voor lage prijzen en de beste service. U profiteert standaard van 100% windenergie, zonder extra kosten. Wij zijn blij met als klant en daarom ontvangt u altijd een welkomstbonus van € 70,00. Daarbovenop ontvangt u bij 3 jaar wind mee en Altijd wind mee extra korting. Zo loopt uw korting op tot € 310,00 in drie jaar. Klik hier om u aan te melden.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

Onze principes zijn helder:

We houden onze organisatie klein en klantvriendelijk en maken zoveel mogelijk gebruik van automatisering en internet. Geen grote kantoren of dure reclamecampagnes. Deze besparingen betalen we direct uit aan onze deelnemers. UnitedConsumers heeft reeds het vertrouwen van vele honderdduizenden consumenten. En dit vertrouwen belonen we, met kortingen voor u!

De netbeheerder

U behoudt de service van uw netbeheerder wanneer u stroom en gas met korting afneemt via UnitedConsumers Energie. Er verandert dus niets aan uw aansluiting, energiemeter of service bij storingen. U profiteert echter wel van de korting op uw energierekening.

Door de liberalisering van de energiemarkt is er namelijk een wettelijke scheiding gemaakt tussen de energieleveranciers en de netbeheerders. U bent vrij om een keuze te maken in de energieleverancier. Uw netbeheerder is een voor uw regio vastgesteld bedrijf, waarin u geen keuze kunt maken.
Netbeheerders zijn bedrijven die wettelijk zijn aangewezen voor het beheer van de gas- en stroomnetwerken. Zij verzorgen het transport van energie tussen de landelijke netten en uw huisaansluiting.

Meteropname

Uw meterstanden zullen worden opgevraagd door UnitedConsumers Energie, hier hoeft u zelf niet op te letten. Op basis van de meterstanden maken wij binnen 6 weken na ontvangst een afrekening voor u op. Zo wordt u altijd afgerekend met de juiste meterstanden.

Hoe geef ik wijzigingen door?

Wijzigingen kunt u doorgeven via uw persoonlijke kortingspagina bij UnitedConsumers. Zo geeft u bijvoorbeeld uw verhuizing eenvoudig door via uw persoonlijke pagina. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om een wijziging door te geven.