TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Standaardcontract energie: het Modelcontract

In 2012 is het Modelcontract voor energie geïntroduceerd: een standaard contract voor alle energieleveranciers. De voorwaarden in het Modelcontract zijn voor alle energieleveranciers hetzelfde. Het enige wat verschilt zijn de energietarieven. Zo kunt u de aanbiedingen naast elkaar leggen en een vergelijking maken van de verschillende energieprijzen.

Altijd dezelfde voorwaarden

In het Modelcontract wordt uitgegaan van variabele energietarieven die maximaal twee keer per jaar kunnen wijzigen. Verder is het Modelcontract voor gas en/of stroom altijd een contract voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat u kosteloos en zonder opzeggingstermijn kunt opzeggen. Het Modelcontract bestaat uit de volgende onderdelen:

Geen korting bij modelcontract

Op de energietarieven uit het Modelcontract krijgt u geen korting. Het is namelijk niet toegestaan om aanvullende voorwaarden of kortingen te bieden op het Modelcontract. Wij hanteren daarom de variabele tarieven van uw regioleverancier.

Korting op energie bij UnitedConsumers

Wilt u graag energie met korting? Maar wilt u dezelfde voorwaarden als in het Modelcontract? Dat kan natuurlijk. Met onze Regiokorting krijgt u een contract voor onbepaalde tijd en toch gewoon goedkope energie.

Persoonlijk advies

Met vragen over energie kunt u altijd bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. U kunt zich bij ons aanmelden voor het Modelcontract. Wilt u weten welk contract voor energie het beste past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op.

Onze beoordelingen

Service en contact
UnitedConsumers Energie:
UnitedConsumers Energie is gemiddeld beoordeeld met een 9.1
9.1 van10

Gebaseerd op 628 beoordelingen

"Altijd bereikbaar voor vragen en begrip tonend naar de klant toe"
J. Kuipers
10.0

"We hebben al een leuk spaarcentje bij elkaar gespaard door de korting die we krijgen"
Linsey
10.0

"De klantenservice verdient een vette 10! Daar kan menig bedrijf niet aan tippen"
L. de Koster
9.0