Goedkope energie met een variabele prijs

Slimme consumenten vergelijken niet meer, want stroom en gas van UnitedConsumers is gemiddeld altijd 10% goedkoper. Lage energieprijzen en de beste service, dat is wat wij garanderen. Uw voordeel op energie kan oplopen tot gemiddeld € 90,-. Zo houdt u meer over om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan. Goed voor elkaar.

Makkelijk besparen, geeft u goede energie

Met UnitedConsumers 1 jaar variabel verandert uw prijs ieder half jaar mee met de actuele marktprijs. U profiteert altijd van 10% korting, zolang uw contract loopt.

Onze energieprijzen zijn gewoon altijd goedkoop

Hoe dan? Onze energie-experts vergelijken continu alle energieprijzen van de tien grootste energieleveranciers en berekenen voor u de gemiddelde 1 jaar variabele prijs. Daarop krijgt u altijd 10% korting. De ene maand is Essent goedkoper en de andere maand Nuon, maar UnitedConsumers is altijd voordelig!

Kiest u voor 1 jaar variabel dan profiteert u ook meteen van een welkomstbonus en een jaarlijks terugkerend voordeel. De voordelen voor u op een rij:

  • Variabele prijzen: altijd 10% korting op de gemiddelde variabele energieprijs van de tien grootste energieleveranciers van Nederland.
  • Beste service: beste energieleverancier volgens Opiness met een 9,2.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 20,00.
  • Opzegboete? Die betalen wij.
  • Altijd 100% groene stroom.
  • Wij regelen uw overstap.

Vul uw eigen bespaarpot

Ook u kunt eenvoudig meer geld overhouden op uw energie. U profiteert altijd van 10% verbruikskorting, voor welk contract u ook kiest. Daarnaast ontvangt u ook altijd een welkomstbonus. Voor deze korting hoeft u bijna niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Overstapboete? Geen zorgen.

Als u voor de einddatum van uw contract overstapt, krijgt u vaak een opzegboete van de energieleverancier. Geen zorgen, deze opzegboete vergoeden wij voor u. Zo doen we dat.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

UnitedConsumers voordeel

Het voordeel dat u bij ons krijgt, wordt niet verrekend op uw energierekening. U bouwt uw voordeel op in uw persoonlijke bespaartegoed. Voor energie kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 90,00! Wilt u het gespaarde bedrag laten uitbetalen? Dat kan. Wij maken het geld naar u over, gewoon in euro's op uw bankrekening. Of u kiest een kado uit onze Kadoshop.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over energie of over uw energierekening? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze energie-experts helpen u graag.

Liever een vaste energieprijs?

Wilt u liever zekerheid met een vast energietarief zonder prijsstijgingen en -dalingen? Bekijk hier het UnitedConsumers Energie aanbod met vaste energieprijzen.