Goedkope energie met een variabel tarief

Bij UnitedConsumers kunt u besparen op gas en stroom. Lage energieprijzen en de beste service, dat is wat wij garanderen. Met Altijd wind mee kiest u voor flexibele energietarieven met korting. Uw voordeel op energie kan oplopen tot gemiddeld € 310,00 in drie jaar! Zo houdt u meer over om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan. Goed voor elkaar.

Makkelijk besparen, geeft u goede energie

Met Altijd wind mee profiteert u van een scherp variabel leveringstarief. U krijgt korting op de gemiddelde variabele energietarieven van Nuon, Essent en Eneco. Als u kiest voor Altijd wind mee dan profiteert u ook meteen van een welkomstbonus en een vast voordeel per jaar. De korting stapelt zich voor u op. Dit werkt heel eenvoudig:

  • Flexibele tarieven: 1,00 cent korting op de gemiddelde variabele energietarieven van Nuon, Essent en Eneco.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 50,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 310,00 korting in drie jaar.

Vul uw eigen bespaarpot

Ook u kunt eenvoudig meer geld overhouden op uw energie. Kies voor Altijd wind mee en bespaar honderden euro's per jaar. Voor deze korting hoeft u bijna niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Overstapboete? Geen zorgen.

Als u voor de einddatum van uw contract overstapt, krijgt u vaak een opzegboete van de energieleverancier. Deze opzegboete vergoeden wij voor u. Zo doen we dat.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

UnitedConsumers voordeel

Het voordeel dat u bij ons krijgt, wordt niet verrekend op uw energierekening. U bouwt uw voordeel op in uw persoonlijke kortingstegoed. Voor energie kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 310,00 in drie jaar! Wilt u het gespaarde bedrag laten uitbetalen? Dat kan. Wij maken het geld naar u over, gewoon in euro's op uw bankrekening.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over energie of over uw energierekening? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Liever een vast energietarief?

Wilt u liever zekerheid met een vast energietarief zonder prijsstijgingen en -dalingen? Bekijk hier het UnitedConsumers Energie aanbod met vaste energietarieven.