Goedkope energie met een vast tarief

Bij UnitedConsumers Energie zijn uw gas en stroom in goede handen. Lage energieprijzen en de beste service, dat is wat wij garanderen. Wanneer u kiest voor energie met een vast tarief zet u de variabele leveringskosten en de vaste leveringskosten voor een bepaalde tijd vast. Zo heeft u gedurende de contractperiode zekerheid over uw energiekosten. Bij UnitedConsumers Energie heeft u keuze uit twee energiecontracten waarbij u profiteert van een vast energietarief: 1 jaar wind mee of 3 jaar wind mee. Goed voor elkaar.

1 jaar wind mee

Wilt u een scherp energietarief, maar zich niet te lang binden? Met 1 jaar wind mee van UnitedConsumers Energie heeft u een kortlopend contract. Uw leveringstarieven staan voor een jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Bovendien profiteert u van 100% windenergie.

3 jaar wind mee

Kiest u voor 3 jaar wind mee, dan kiest u voor zekerheid. Uw energietarief staat voor drie jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Daarnaast profiteert u jaarlijks van € 30,00 vaste korting, gemiddeld € 75,00 verbruikskorting per jaar en 100% windenergie.

Wat mag u verwachten:

1 jaar wind mee: eenjarig contract met een vast tarief
  + € 70,00 welkomstbonus
  + 100% windenergie
3 jaar wind mee: driejarig contract met een vast tarief
  + € 70,00 welkomstbonus
  + € 30,00 vaste korting per jaar
  + € 75,00 verbruikskorting per jaar (bij gemiddeld verbruik)
  + 100% windenergie

Overstapboete? Geen zorgen.

Als u voor de einddatum van uw contract overstapt, krijgt u vaak een opzegboete van de energieleverancier. Deze opzegboete vergoeden wij voor u. Bij een 1-jarige overeenkomst vergoeden wij uw overstapboete tot € 100,- voor stroom en gas. Sluit u een 3-jarige overeenkomst af, dan vergoeden wij de overstapboete tot € 250,- voor stroom en gas. Zo doen we dat.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

UnitedConsumers voordeel

De welkomstbonus en de jaarlijkse korting worden, op het moment dat u de jaarlijkse afrekening van ons ontvangt, bijgeschreven op uw UnitedConsumers kortingstegoed. De door uw opgebouwde korting kunt u vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over energie of over uw energierekening? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Liever een variabel energietarief?

Profiteer van een scherp variabel leveringstarief met Altijd wind mee. Wanneer u kiest voor Altijd wind mee krijgt u 1 cent korting op het gemiddelde variabele tarief van Nuon, Eneco en Essent. Bekijk hier het UnitedConsumers Energie aanbod.