TopImage

Bespaar op energie, met de wind in de rug

Goedkope energie met een vast tarief

Bij UnitedConsumers Energie zijn uw gas en stroom in goede handen. Lage energieprijzen en de beste service, dat is wat wij garanderen. Wanneer u kiest voor energie met een vast tarief zet u de variabele leveringskosten en de vaste leveringskosten voor een bepaalde tijd vast. Zo heeft u gedurende de contractperiode zekerheid over uw energiekosten. Bij UnitedConsumers Energie heeft u keuze uit twee energiecontracten waarbij u profiteert van een vast energietarief: 1 jaar wind mee of 3 jaar wind mee. Goed voor elkaar.

1 jaar wind mee

Wilt u een scherp energietarief, maar zich niet te lang binden? Met 1 jaar wind mee van UnitedConsumers Energie heeft u een kortlopend contract. Uw leveringstarieven staan voor een jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Bovendien profiteert u van 100% windenergie.

3 jaar wind mee

Kiest u voor 3 jaar wind mee, dan kiest u voor zekerheid. Uw energietarief staat voor drie jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 70,00. Daarnaast profiteert u jaarlijks van € 30,00 vaste korting, gemiddeld € 75,00 verbruikskorting per jaar en 100% windenergie.

Wat mag u verwachten:

1 jaar wind mee: eenjarig contract met een vast tarief
  + € 70,00 welkomstbonus
  + 100% windenergie
3 jaar wind mee: driejarig contract met een vast tarief
  + € 70,00 welkomstbonus
  + € 30,00 vaste korting per jaar
  + € 75,00 verbruikskorting per jaar (bij gemiddeld verbruik)
  + 100% windenergie

Overstapboete? Geen zorgen.

Als u voor de einddatum van uw contract overstapt, krijgt u vaak een opzegboete van de energieleverancier. Deze opzegboete vergoeden wij voor u. Zo doen we dat.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

UnitedConsumers voordeel

De welkomstbonus en de jaarlijkse korting worden, op het moment dat u de jaarlijkse afrekening van ons ontvangt, bijgeschreven op uw UnitedConsumers kortingstegoed. De door uw opgebouwde korting kunt u vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over energie of over uw energierekening? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Liever een variabel energietarief?

Profiteer van een scherp variabel leveringstarief met Altijd wind mee. Wanneer u kiest voor Altijd wind mee krijgt u 1 cent korting op het gemiddelde variabele tarief van Nuon, Eneco en Essent. Bekijk hier het UnitedConsumers Energie aanbod.

Met UnitedConsumers Energie
profiteert u van:

  • Altijd € 70,00 welkomstbonus
  • 100% windenergie
  • Lage energietarieven
  • Opzegboete? Die betalen wij