Goedkope energie met een vast tarief

Bij UnitedConsumers Energie zijn uw gas en stroom in goede handen. Lage energieprijzen en de beste service, dat is wat wij garanderen. Wanneer u kiest voor energie met een vast tarief zet u uw leveringstarief voor een bepaalde tijd vast. Zo heeft u gedurende de contractperiode zekerheid over uw energiekosten. Bij UnitedConsumers Energie heeft u keuze uit twee energiecontracten waarbij u profiteert van een vaste energieprijs: 1 jaar of 3 jaar. Goed voor elkaar.

Altijd een goede prijs

1 jaar vaste prijs

Wilt u een scherp energietarief, maar zich niet te lang binden? Met 1 jaar vaste prijs van UnitedConsumers Energie heeft u een kortlopend contract. Uw leveringstarieven staan voor een jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 20,00. Onze energie-experts berekenen voor u de gemiddelde vaste prijs van de tien grootste energieleveranciers en daar bovenop krijgt u 10% korting. Bovendien profiteert u van 100% windenergie.

3 jaar vaste prijs

Kiest u voor 3 jaar vaste prijs, dan kiest u voor zekerheid. Uw leveringstarieven staat voor drie jaar vast en u krijgt een welkomstbonus van € 60,00. Onze energie-experts berekenen voor u de gemiddelde vaste prijs van de tien grootste energieleveranciers en daar bovenop krijgt u 10% korting. Daarnaast profiteert u van 100% windenergie.

Wat mag u verwachten:

Een jaar vast tarief: + € 20,00 welkomstbonus
  + altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
  + 100% windenergie
Drie jaar vast tarief: + € 60,00 welkomstbonus
  + altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers
  + 100% windenergie

Overstapboete? Geen zorgen.

Als u voor de einddatum van uw contract overstapt, krijgt u vaak een opzegboete van de energieleverancier. Deze opzegboete betalen wij voor u. Bij een 1-jarige overeenkomst vergoeden wij uw overstapboete tot € 100,- voor stroom en gas. Sluit u een 3-jarige overeenkomst af, dan vergoeden wij de overstapboete tot € 250,- voor stroom en gas.

Bereken eenvoudig uw voordeel

Vul uw postcode in en zie meteen hoeveel u per jaar kunt besparen.

UnitedConsumers voordeel

U profiteert altijd van 10% verbruikskorting, voor welk contract u ook kiest. De welkomstbonus en de jaarlijkse korting worden, op het moment dat u de jaarlijkse afrekening van ons ontvangt, bijgeschreven op uw UnitedConsumers bespaartegoed. De door uw opgebouwde korting kunt u vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening. Of u kiest voor een kado uit onze Kadoshop.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over energie of over uw energierekening? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze energie-experts helpen u graag.

Liever een variabel energietarief?

Profiteer van een scherp variabel leveringstarief met 1 jaar variabele prijs. Wanneer u kiest voor 1 jaar variabele prijs krijgt u 10% korting op het gemiddelde variabele leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers van Nederland. Bekijk hier het UnitedConsumers Energie aanbod.