Wijzigingen doorgeven - energie

Is uw e-mailadres of telefoonnummer veranderd? U kunt eenvoudig uw gegevens wijzigen via Mijn UnitedConsumers. Bellen of mailen met de klantenservice kan natuurlijk ook.

Gaat u verhuizen?

Gaat u verhuizen? UnitedConsumers Energie verhuist natuurlijk gewoon met u mee. Geef uw nieuwe adres tijdig voor de verhuisdatum aan ons door, dan passen wij uw gegevens aan. Gebruik het verhuisformulier via Mijn UnitedConsumers.

Op de dag van de verhuizing krijgt u een e-mail met het verzoek om de meterstanden van uw nieuwe huis in te vullen. U heeft geen omkijken naar een nieuwe aansluiting en u blijft altijd verzekerd van gas en stroom. Geen gedoe, wel de korting

Aanmelding annuleren

Wanneer u een aanmelding voor energie heeft gedaan, dan kunt u deze binnen de annuleringstermijn van 14 dagen annuleren door het herroepingsformulier te versturen. Klik hier voor het herroepingsformulier. Bellen of mailen met de klantenservice kan natuurlijk ook. Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als u ons belt krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Wijzig uw termijnbedrag eenvoudig

Uw maandelijks termijnbedrag is afhankelijk van uw energieverbruik. Uw verbruik hangt weer af van onder andere het weer, uw gezinssituatie en het type woning. Verwacht u meer of juist minder te gaan verbruiken? U kunt uw termijnbedrag eenvoudig wijzigen in uw bespaartegoed. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor advies of om een wijziging door te geven.