Vereniging Eigen Huis positief over UnitedConsumers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 9 februari 2010

Logo Vereniging Eigen Huis De dienstverlening van UnitedConsumers Energie wordt goed gewaardeerd met een 7,9 als algemeen rapportcijfer. Dat blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis (VEH), te lezen in het februari nummer van haar magazine. In december 2009 bleek uit een ander onderzoek van Intomart GfK al dat UnitedConsumers tot de top 3 beste energieleveranciers van Nederland behoort. Het onderzoek van VEH werd eind 2009 uitgevoerd onder bijna 11.000 leden, met de bedoeling om dit voortaan jaarlijks te herhalen.

Hoge rapportcijfers voor UnitedConsumers Energie

UnitedConsumers Energie krijgt op veel aspecten in het onderzoek hoge rapportcijfers en regelmatig zelfs de hoogste cijfers.

Enkele rapportcijfers van UnitedConsumers Energie:

- Tevredenheid scherpte tarieven 7,6
- Online dienstverlening 8,1
- De jaarlijkse eindafrekening 8,2
- Klantvriendelijkheid 8,0
- Klachtenafhandeling 8,2

Verder bleek uit het onderzoek van Vereniging Eigen Huis dat potentiële overstappers niet bang hoeven te zijn om over te stappen. De overstap gaat doorgaans vlekkeloos, terwijl de consument er veel geld mee kan besparen.

Wilt u het hele onderzoek zelf eens nalezen, klik dan hier.

Meld u ook aan voor onze energie met korting en ervaar zelf waarom onze energieklanten onze dienstverlening zo waarderen.