UnitedConsumers genomineerd voor GfK Energy Award

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 24 januari 2011

logo gfk UnitedConsumers is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de GfK Energy Award, in de categorie "Beste Energieleverancier van 2010 op de consumentenmarkt". Deze nominatie betekent dat UnitedConsumers Energie in 2010 in ieder geval bij de beste 3 energieleveranciers behoort, nu meer dan 20 energieleveranciers reeds afgevallen zijn.

Waar wordt men op beoordeeld?

Het jaarlijkse GfK onderzoek wordt gehouden onder ruim 15.000 huishoudens, waarbij men gevraagd wordt om de eigen energieleverancier te beoordelen. Meegenomen in het onderzoek worden onder andere de prijs, hulpvaardigheid, bereikbaarheid en de deskundigheid van hun energieleverancier. UnitedConsumers Energie kreeg in 2008 een eigen leveranciersvergunning en wordt sindsdien meegenomen in dit grootschalige onderzoek.

UnitedConsumers al 3 jaar aan de top

Ook in 2008 en 2009 werd UnitedConsumers Energie al genomineerd voor deze prijs, waarbij de prijs in 2008 zelfs gewonnen werd. UnitedConsumers Energie hoort dus al 3 jaar bij de top van de Nederlandse energieleveranciers.

Bekendmaking op woensdag 26 januari 2011

Op woensdag 26 januari wordt door GfK bekend gemaakt wie de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen. Ook Greenchoice en Westland Energie zijn nog in de race om de prijs te mogen ontvangen.

Nog geen klant bij UnitedConsumers? Probeer het vrijblijvend uit!

Mede door onze gegarandeerde korting en beste service hebben we een top 3 notering gekregen. Bent u nog geen klant en wilt u uitproberen waarom anderen ons zo goed beoordelen? Meld u dan nu vrijblijvend aan! Bent u toch niet tevreden, dan kunt u zonder opgaaf van reden weer terug naar uw vorige leverancier.